O restaurante ‘Punto y Textura’ de Ponteareas celebra unhas xornadas de ‘Cociña Xaponesa’

20/02/2009 at 00:52 Deixar un comentario

O restaurante “Punto y Textura” de Ponteareas organiza as xornadas gastronómicas de “Cociña Xaponesa” do día 20 ao 22 de febreiro e do 27 ao día 1 de marzo.O prezo do menú será de 32€ por persona e as reservas deberán facerse no: 986 660 068 / 691 019 198 puntotextura@gmail.com

O menú será o seguinte:
Aperitivo:
Maki de salmón, aguacate e pepino

Entrantes:
Sopa de tofu, algas, fideo de arroz e shitaki

Variado de sushis:
Tempura ebi (sushi de langostino en tempura)
Niguiri de surimi (bola de arroz con surimi)
California roll (sushi de salmón, queso cremoso e alga nori)
Molde de atún roxo con semillas

Segundo prato:
Merluza con cremoso de algas
Brocheta de polo mariñado con salsa de berberechos

Postre:
Xeado en tempura con arroz de mango

Viño:
Albariño: Maria Bargiela

Entry filed under: Ponteareas.

Salvaterra comeza o entroido A Deputación convoca o concurso para a contratación do programa de Balnearios 2009

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Categorías

Feeds


A %d blogueros les gusta esto: